Circulair Staal levert herbruikbare staalconstructie

Nexteria.nl Nexteria Partners 12 februari 2018
Meer informatie Circulair Staal levert aan Nexteria de staalconstructie , volgens de principes van Design for Disassembly. Zij hebben de ambitie om staalconstructies zo te ontwerpen dat ze volledig circulair zijn. Daarmee leveren ze een actieve bijdrage aan de circulaire toekomst van Nederland.

Meer informatie

Wij zijn CIRCULAIRSTAAL. Wij hebben de ambitie om staalconstructies zo te ontwerpen dat ze volledig circulair zijn. We willen hiermee een actieve bijdrage leveren aan de circulaire toekomst van Nederland.

In een circulaire economie blijft de waarde van producten behouden, of producten en grondstoffen worden hergebruikt om de vernietiging van grondstoffen te minimaliseren.

Wij gaan voor Nexteria de staalconstructie leveren, volgens de principes van Design for Disassembly (https://circulairstaal.nl/design-for-disassembly.html)

Een staalconstructie is van nature al een product dat grotendeels gerecycled wordt. Wat wij met CIRCULAIRSTAAL nastreven, is om de stalen componenten 1:1 te hergebruiken voor andere toepassingen. We bieden daarbij financieringsconstructies aan voor lease of terugkoop aan het einde van de economische levensduur.

https://circulairstaal.nl/