Cladding Point trots op Nexteria

Nexteria.nl Nexteria Partners 1 maart 2018
Lees meer over onze samenwerking Cladding Point is trots om te mogen deelnemen in Nexteria; het eerste echte initiatief in de markt dat duurzaam bouwen ook daadwerkelijk in de praktijk gaat brengen! De traditionele denkwijze wordt overboord gegooid zonder concessie te doen aan de kwaliteit. Cladding Point zal er alles aan doen om haar producten door te ontwikkelen en een goede en progressieve partner te zijn binnen het Nexteria-concept!

Meer informatie

Cladding Point is trots om te mogen deelnemen in Nexteria!

Nexteria is het eerste echte initiatief in de markt dat duurzaam bouwen ook daadwerkelijk in de praktijk gaat brengen! De traditionele denkwijze wordt overboord gegooid zonder concessie te doen aan de kwaliteit! Sterker nog: met het gebruik van de Cradle to Cradle materialen wordt het er alleen maar beter op!

Cladding Point heeft de afgelopen jaren samen met haar leverancier en producent Brucha uit Oostenrijk hard gewerkt aan innovatieve materialen die in het Cradle to Cradle concept passen. Zo hebben wij het paneel met een houtwolkern ontwikkeld. Dit is een uniek product, dat een goede isolatie en brandwerendheid combineert, zonder concessies te doen aan esthetische of technische kwaliteiten! Op deze manier hebben wij een product dat in zijn geheel kan worden gerecycled na afloop van de levensduur en staan wij garant voor de terugname ervan. Begin 2018 zullen wij de eerste Cradle to Cradle gecertificeerde panelenleverancier zijn in Europa!

Cladding Point zal er alles aan doen om haar producten door te ontwikkelen en een goede en progressieve partner te zijn binnen het Nexteria-concept!

https://claddingpoint.nl/duurzaamheid/