Icopal en Nexteria gezamenlijk aanjager Circulair Bouwen

Nexteria.nl Nexteria Partners 16 maart 2018
Meer informatie Wij zijn van mening dat Nexteria als platform in staat zal zijn om circulair bouwen een prominentere plek te geven binnen bouwend Nederland. Wij zien de deelname aan Nexteria als een goede manier om binnen dit netwerk kennis te delen, elkaar te inspireren en in gezamenlijkheid een aanjager te zijn van circulair bouwen. Als grootste dakenproducent van Europa willen wij een voortrekker zijn van dit platform.

Meer informatie

Icopal ondersteunt het principe van circulair bouwen en is daar zelf ook al flink wat jaren mee bezig.

Wij zijn van mening dat Nexteria als platform in staat zal zijn om circulair bouwen een prominentere plek te geven binnen bouwend Nederland. Als grootste dakenproducent van Europa willen wij een voortrekker zijn van dit platform. Wij geloven heilig er in dat hergebruik van grondstoffen de toekomst is, gezien de verwachte schaarste van grondstoffen en omdat circulair bouwen de ecologische voetafdruk verkleint.

Wij zien de deelname aan Nexteria als een goede manier om binnen dit netwerk kennis te delen, elkaar te inspireren en in gezamenlijkheid een aanjager te zijn van circulair bouwen.

https://www.icopal.nl/