Van Venrooy vervult pioniersrol met Nexteria

Nexteria.nl Nexteria Partners 10 juli 2018
Als één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland hechten we veel waarde aan innovatie en duurzame dakconcepten. We vervullen hierin graag de pioniersrol en Nexteria sluit hier naadloos op aan!


Wij zijn trots onderdeel uit te mogen maken van de nauwe, gelijkwaardige samenwerking tussen de partners van Nexteria. Als één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland hechten we veel waarde aan innovatie en duurzame dakconcepten. We vervullen hierin graag de pioniersrol en Nexteria sluit hier naadloos op aan!

Circulair bouwen is gericht op een voortdurende levenscyclus/kringloop zonder waardedaling. Hierbij wordt vaak (delen uit) het Cradle to Cradle concept toegepast. Met de daken zijn we hier redelijk ver ingevorderd.

Van Venrooy Dakbedekking past demontabel daksysteem toe

Wij hebben al decennia lang ervaring als het gaat om duurzame dakconcepten en het circulair adviseren en aanbrengen van daken. Wij zijn in staat om demontabele daksystemen te maken en deze na einde levensduur weer middels upcycling als grondstof voor toplagen terug te brengen. Dit kunnen wij ondersteunen met Terugname garantiecertificaten en MVO certificaten.

https://www.vanvenrooy.nl